loader
Előadás a migránsválságról

Előadás a migránsválságról

Mi vezetett napjaink népvándorlásához? Melyek a migráció okai? Többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphat dr. Isaszegi János, tábornok, háborús hadműveleti és biztonságpolitikai szakértő előadásából, október 14-én, 18 órától a Pest Megyei Könyvtár Színháztermében.

A tábornokot becenevén, Isaként szólítják az USA-ban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Japánban, Salvadorban, Spanyolországban és még vagy tucatnyi országban. Dr. Isaszegi János vezérőrnagy Mezőhegyesről indult, nagyszülei kispapnak szánták, mégis katona lett belőle. Előadásokat tart a világ számos országában, személyes ismeretségen alapuló kapcsolata van több ország állam- és kormányfőjével, ipari és katonai vezetőjével.

Az ország lakossága a tévéből is ismerheti, főleg békeműveletek, válsághelyzetek és katasztrófák időszakából. Sokak szerint a legszebb ajándék-emléktárgy gyűjteménye van a világ számos országából.

dr. Isaszegi János beszél majd a terrorista szervezetek térhódításáról, biztonsági kockázatokról és a napjainkban zajló népvándorlásról, migrációról is. A tábornok előadásának házigazdája: Hadházy Sándor, országgyűlési képviselő, aki nemrégiben sajtótájékoztatón beszélt a migrációs helyzetről.

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok