loader

Játékszabályzat

SMS szerelem - Valentin napi nyereményjáték a Szentendrei Médiaközponttal

Közeleg a Valentin nap és szinte érezni, hogy forr a levegő! Az érezhető nyugtalanság hevében pedig úgy döntöttük hogy szervezünk egy remek nyereményjátékot.

Játsszon velünk a szerelmesek napi játékunkon, és ha a szerencse is ön mellé áll, megnyerheti a különleges szerenád, a két fős vacsora, a borválogatás, a szív alakú torta, az ametiszt ékszerszett vagy a páros wellness utalvány valamelyikét.

A Rádió Szentendre, a TV Szentendre és a TV Budakalász hallgatóinak és nézőinek nincs más dolga, mint SMS-ben vagy Viberen elküldeni a Valentin napi nyereményjáték mondatot február 6 és 12 között a 06 20 429 8881 számra és már részt is vesznek a játékban.

Február 13-án reggel pedig felhívunk 6 szerencsést a Rádió Szentendre reggeli műsorában és hagyjuk magunkat meggyőzni miért ők legyenek azok, akik idén elbűvölik a párjukat.

Küldje el a Valenti napi nyereményjáték mondatot a 06 20 429 8881 számra SMS-ben vagy Viberen és drukkoljon, hogy ön legyen az egyik szerencsés.

Az SMS szerelem támogatói a Pótkulcs Bisztró Szentendre, a Nemes Nedűk Borszaküzlet, a Sweet Dreams Cukrászda, a Vénuszfénye Szépségház és a V-8 Uszoda és Szabadidő Központ.

 

 

Friss videók, hanganyagok

Legutóbbi hírek