loader
Háborús övezetben forgatott romantikus klipet Balázs Pali

Háborús övezetben forgatott romantikus klipet Balázs Pali

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatta vadonatúj videoklipjét egy szigeten.

„Eddigi pályafutásom talán legszebb környezetében készült a film” – meséli lelkesen Balázs Pali, s azt sem hallgatja el, mennyi nehézséggel kellett szembe néznie a munkafolyamatok során.

„A Közel-Kelet mesés hely, a maga összes ellentmondásával és politikai helyzetével. Így nem is volt kérdés számomra, hogy Iránban járva klipet készítek a vadonatúj lemezem egyik legszebb dalára, a Sírd ki magad című lírai szerzeményemre.

Kish szigetén egy 52 éve elsüllyedt görög halászhajó emlékhelyén forgattunk. Ez a hajó napra pontosan 2 évvel a születésem előtt futott zátonyra. Hiszek a misztikus dolgokban, nem véletlen, hogy rátaláltam erre a helyszínre, s pont a születésnapomon van az évforduló.

Szerettük volna, ha helyi hölgyek is szerepelnek a videóban, de az utolsó pillanatban lemondtuk a csadoros nők statisztálását, mert kiderült, hogy 15 korbácsütéssel büntették volna őket, ha a válluk véletlenül látszik a felvételen. Ezt pedig nem kockáztattam.

Mint ahogyan azt sem, hogy a hajóroncsok közé bemerészkedjek, ugyanis a helyi biztonsági főnök szerint életveszélyes lett volna ott énekelnem.

Mindezek ellenére a rajongóim visszajelzése alapján megérte ilyen messzire utaznom, hiszen 22 éves pályafutásom talán legédesebb romantikus desszertje lett ez a klip, amely  néhány  nap alatt   már több mint 130 ezer megtekintésnél jár .”

Nézd meg Te is:

https://www.youtube.com/watch?v=nXH9DMy7BNM

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok