loader
Párbeszéd a V8 -ban!

Párbeszéd a V8 -ban!

 Többen emeltek kifogást az elmúlt időszakban a vízminőség miatt a városi uszodában, ahol leginkább vörös szemekre, hirtelen köhögésre panaszkodtak a szülők. Voltak, akik azt állították, hogy egy-egy uszodai lét után gyermekük hasfájással és lázzal érkezik haza.

  Drégely Miklós a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont vezetője megkeresésünkre cáfolta a klórszivárgást, miszerint a klór értéke az uszodában nem haladja meg az egészségügyi határértéket.

  A személyzet legnagyobb megdöbbenésére tűzoltóautók érkeztek csütörtökön a városi uszodához, ahonnan az egyik szülő klórszivárgás miatt tett bejelentést. Ez alkalommal szakemberek vizsgálták az uszoda vizét és mivel nem tapasztaltak problémát rövid időn belül távoztak a helyszínről.

 Párbeszédre hívja a szülőket és az uszodalátogatókat az intézmény, január 16-án, 17:15-kor, hogy mindenki elmondhassa tapasztalatait a témával, és a szabadidőközponttal kapcsolatban. Az uszoda igazgatója számára, ahogy eddig is, ebben a felmerülő problémában is rendkívüli fontossággal bír az együttműködés a szülőkkel és a látogatókkal.  

 Problémaként merült még fel, hogy nehezen lehet helyet találni a mélygaázsban, amire az igazgató elmondta, hogy 16 parkolóhelyet tartanak fent veteránjárművek tárolására, amivel plusz bevételhez jut az intézmény.

 (kép forrása: internet)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok