loader
A FANAN Hummus finom ízei Szentendrére érkeztek!

A FANAN Hummus finom ízei Szentendrére érkeztek!

Játsszon a FANAN Hummus és a Rádió Szentendre nyereményjátékán és nyerjen kóstolót a napfény ízeibe!

Tudta, hogy a FANAN közel 20 éve készít ínycsiklandó hummuszkrémeket és mártogatós zöldségsalátákat a magyar családok asztalára? Ha még nem kóstolta, akkor most itt az alkalom, ha pedig rendszeresen kosarába helyezi a FANAN termékeit, akkor ismerős ízekkel töltheti fel a hűtőszekrényét, ha Ön a szerencsések egyike a gyártó és a Rádió Szentendre közös nyereményjátékán! Figyelje a műsorvezetőket december 12-től 16-ig, játsszon és nyerjen!

FANAN Hummus – A finom ízek hagyománya

A FANAN tradicnioális családi receptúra alapján készíti különleges hummuszkrémeit, padlizsánsalátáit és mártogatós guacamolekrémét. A friss csicseriborsóból és szezámpasztából készült, citrusos ízekkel és válogatott fűszerekkel kényeztető hummuszkrémek a közel-keleti konyha hagyományait idézik a tányérokra, a currys és wasabis változatok pedig az indiai és a Távol-Keleti gasztroörökséget kínálják.

A gyártó padlizsánsalátái között megtalálható a sülteket és hidegtálakat megkoronázó majonézes változat, de hazavihetjük a vezető áruházak hűtőpolcairól a közösségkedvenc natúr és a tahinával kevert Baba Ganoush változatokat is. Meccsnézéshez, baráti beszélgetésekhez pedig a 95% avokádótartalmú guacamolekrém nyújt kulináris támogatást.

Ha nyitott a vegán finomságokra, a teljes csicseriborsóból készült, sütőben 15-20 perc alatt elkészíthető, gyorsfagyasztott FANAN Falafelgolyókkal élvezheti a gyors, egészséges, de húsmentes ebédek és vacsorák élményét.

A FANAN termékeit megtalálja a SPAR és az Auchan áruházak hűtőpolcain! A Rádió Szentendre nyereményjátékán két szerencsés nyertes egy-egy FANAN termékválogatást nyerhet a fenti termékek összeállításában.

PR cikk - fizetett hirdetés

 

A FANAN Hummus finom ízei Szentendrére érkeztek!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok