loader
Ünnepélyesen átadták a tornacsarnokot

Ünnepélyesen átadták a tornacsarnokot

A környéken csak a budakalászi sportcsarnok rendelkezik olyan méretekkel, mint az újonnan felújított Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnoka. A hétvégén ünnepélyesen is átadták az elkészült termet.

Február elején a Szentendrei Kézilabda Club által elnyert pályázat segítségével megkezdhették a gimnázium tornacsarnokának felújítását. A beruházásra fordítható összeg meghaladja a 100 millió forintot, ezáltal megújulhatott a terem fűtési berendezése és az elhasználódott padlóburkolata is. A tornacsarnok a hét minden napján közel 18 órás használatban volt, így jócskán ráfért már a felújítás. Továbbá a támogatásnak köszönhetően felújították az öltözőket és a mosdók szanitereit, kicserélték a belső nyílászárókat is.

Dr. Dietz Ferenc, polgármester is részt vett a tornacsarnok megnyitóján, aki háláját fejezte ki a sportolóknak azért, hogy segítségükkel Szentendre nem csupán kulturális központként él a köztudatban.

A sportklub elkövetkezendő tervei között szerepel egy modern hangtechnikai berendezés megvásárlása, valamint az eredményjelzőt is szeretnék korszerűbbre cserélni. Az újabb fejlesztésekre már szintén sikerült támogatást nyerniük.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok