loader
Táncfesztivál után kezdődnek a nyári táborok a Welldance STE-nél

Táncfesztivál után kezdődnek a nyári táborok a Welldance STE-nél

Tanévzáró online táncversennyel zárul az idei szezon a Welldance Sporttánc Egyesületnél. Június 5-ig küldhetik el egyéni videóikat a táncosok, akik június 15-től intenzív tánctáborral folytathatják a nyári edzéseket. A táborokra szintén péntekig adhatják le jelentkezéseiket az új és a jelenlegi egyesületi tagok.

Az első félnapos edzőtábor két hét múlva, június 15-én kezdődik. A következő június 22-én indul, majd az egész napos, bejárós táboron június 29-től vehetnek részt a fiatalok. A következő tanévet megelőzi az augusztus középen induló ottalvós tábor, Velencén. Az online kitöltött űrlap segítségével eddig több mint 50-en adták le előzetesen jelentkezésüket.

„Nevezési díj nincs. Ezzel az online eseménnyel szeretnénk megköszönni azt a kitartást és szorgalmat, amit a táncosoktól kaptunk, és a szülőktől kapott töretlen támogatást és biztatást” – fogalmazott a Welldance Sporttánc Egyesület elnöke.

Az egyéni táncos videóikat június 5-ig küldhetik el a versenyzők. Ezeket az edzői stáb zsűrizi június 10-ig.  Ezt követően a díjakat a tervek szerint, ünnepi keretek között adják át.

„Amit még szeretnék kiemelni, hogy bizony az új érdeklődőket is várjuk már a nyári táborokba, hiszen nem egy táncosunk úgy csatlakozott hozzánk, hogy egy barátnőjével vagy csak úgy önállóan eljött és részt vett egy nyári táncos héten” – tette hozzá Szépolt Gabriella.

A népszerű videómegosztó felületen nyilvános táncvideókat is közzétesznek az Egyesület edzői, így az új táncosok nem csak műfajt, hanem edzőt is választhatnak.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok