loader
Strandkézilabda Bajnokok Kupája győztes a Multichem Szentendre

Strandkézilabda Bajnokok Kupája győztes a Multichem Szentendre

2015 után újra a Multichem Szentendre csapatáé a strandkézilabda Bajnokok Kupája, miután a döntőben szétlövésben verte a portugál csapatot. A magyar női csapatok közül a szlovákiai SPORT CLUB Senec-Cannabis Energy Drink a 8., a London Angels HC a 16. helyen végzett.

Fényes magyar sikerekkel értek véget vasárnap az olaszországi Cataniában az idei strandkézilabda Bajnokok Kupája küzdelmei. A nők versengésében a Szentedrei NKE nyerte meg a tornát, míg a férfiaknál az Orosháza a harmadik helyen végzett.

A női döntőben a szentendreiek elvesztették az első szettet 21:16-ra a portugál GRD Leca ellen, ám a másodikat 22:6-ra megnyerték, így szétlövés döntött, amelyben 6:2-re bizonyultak jobbnak. A szentendreiek az egyéni elismerések terén is érdekeltek voltak, a torna legjobb kapusának Kókai Ágnest választották, a legjobb védőjátékos pedig Tóth Szilvia Emese lett.

A férfiaknál a Detono Zagreb két szettben legyőzte a döntőben a címvédő Jekatyerinodar Krasznodart, a bronzmeccsen pedig az Orosháza 1:1 után szétlövéssel győzött a német BC Sand Devils Minden ellen.

forrás: nemzetisport.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok