loader
Strandkézi Magyar Kupa: Elhozta a trófeát a Multichem Szentendrei NKE

Strandkézi Magyar Kupa: Elhozta a trófeát a Multichem Szentendrei NKE

Vonyarcvashegyen rendezték a hétvégén a strandkézilabda Magyar Kupát, a férfiak mezőnyében a címvédő Orosházi FKSE együttese, míg a nőknél a Multichem Szentendrei NKE hozta el a kupát.

Nyolc csapat küzdött a hétvégén a kupáért a férfiak mezőnyében, az Orosháza és a Beach Stars BHC veretlenül végzett a csoportja élén. Az elődöntőben a B-csoport második helyezettjével, a Vodka Juniors együttesével csaptak össze az orosháziak, akik sima győzelmet arattak a budakalászi alakulat ellen, míg a Beach Stars a Salgótarjáni Strandépítők legyőzésével jutott a vasárnapi döntőbe. A finálé izgalmas végjátékot hozott, az első játékrészt az Orosháza nyerte, de ellenfelének sikerült egyenlítenie a folytatásban, így a mindent eldöntő szétlövés következett, amelyet az Orosháza hibátlan teljesítménnyel nyert, így ők örülhettek a győzelemnek.

Két héttel az ebt-győzelem után, a Multichem Szentendrei NKE a Magyar Kupát is elhódította a női mezőnyben, Gróz János együttese hibátlan teljesítménnyel zárta a tornát, így a kupagyőzelemmel kvalifikáltak a bajnoki döntőre.

A Magyar Kupa első két helyezettje automatikusan kvalifikál az augusztus elején, Balatonbogláron megrendezendő bajnoki döntőre.

Eredmények
Férfiak
Csoportmérkőzések (A-csoport)

Csoportmérkőzések (B-csoport)
1. elődöntő
2. elődöntő
A 3. helyért
Döntő

Végeredmény:
1. Orosházi FKSE-LINAMAR

2. Beach Stars BHC
3. Salgótarjáni Strandépítők KC
4. Mátra Gumi Vodka Jrs. BHC
5. Pénzügyőr SE
6. EgySörNemSör BHC
7. Kézilabda Utánpótlás KFT
8. Sárospataki TC

Nők
Eredmények


Végeredmény:

1. Multichem Szentendrei NKE
2. LadyBugs
3. Beach Girls
4. Venice Beach Girls
5. HL-Euroscale-KFSE
6. Magyar női kézilabda válogatott
7. Hévízi SK

Forrás:www.keziszovetseg.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok