loader
IX. Szentendrei Sárkányhajó Viadal

IX. Szentendrei Sárkányhajó Viadal

BIZTOSÍTJUK: A verseny lebonyolítását, hajót, lapátokat, kormányosokat, mentőmellényeket, versenyre való felkészítést, 2 edzés lehetőséget Szentendre, Papszigeten, képek készítését a program során és annak elküldését a rendezvény után. Kedvezményes egyen póló készítési lehetőséget!

DÍJAZÁS: Minden csapat kap 1 db egyedi emlékoklevelet, valamint egy nagyméretű csapatképet! Kategóriánként az 1., 2., és 3. helyezett érmeket és kupát kap! Kategória Bajnokai Vándorserleget vihetnek haza és nyernek egy csapatépítő élményprogramot!

NEVEZÉS: A nevezést a honlapra való regisztrálás után - melyet a jobb felső sarokban lévő "regisztráció"-ra kattintással tudtok megtenni - itt lentebb található nevezési űrlap kitöltésével tudtok megtenni, vagy a nevezési lapokat az info@szeda.hu email címre várjuk. A nevezés a nevezési díj befizetésével és a nevezési lap hiánytalanul való kitöltése és leadása után válik véglegessé. Személyesen mindez megtehető irodánkban (2000 Szentendre, Ady Endre út 58/b.) Nevezési határidő után nem áll módunkban csapatnevezést fogadni.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019.04.10.

KIEMELT TÁMOGATÓINK: Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Szentendrei Önkormányzat, Budakalászi Önkormányzat

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok