loader
Ismét Salomon Ultra-Trail® Hungary terepfutó verseny Szentendrén

Ismét Salomon Ultra-Trail® Hungary terepfutó verseny Szentendrén

Június 8-9-én ismét városunkban rendezik meg a Salomon Ultra-Trail® Hungary terepfutó versenyt. A verseny az ország legnagyobb terepfutó versenye, 30, 54, 84 és 112 km-es távokon indulnak a futók Szentendréről, illetve Visegrádról, és a Pilis / Visegrádi-hegységben futó útvonal leküzdése után Szentendrén érnek célba.

Versenyszámok:
• Salomon Ultra-Trail® Hungary (112 km)
• Salomon Szentlászló Trail (84 km)
• Salomon Szentendre Trail (54 km)
• Salomon Visegrád Trail (29 km)
• Salomon Kids-Trail Szentendre (futóverseny gyerekeknek)

Rajtok vasárnap 00:00. 02:00, 09:00 órakor lesznek Szentendréről és 10:00-kor Visegrádról. Valamennyi táv eredményhirdetésére vasárnap este 8-kor kerül sor, a Duna korzón. A belvárosban vasárnap a  Bükkös part – Kanonok u. – Fő tér – Bogdányi u. – Lázár cár tér – Duna korzó útvonalon lehet számítani futókra.

A rendezvényhez kapcsolódik a gyerekeknek meghirdetett futóverseny: június 8-án, szombaton 16-17 óra között a Kálvária dombon. A Salomon Kids-Trail Szentendre futóversenyre 4-10 éves
gyerekeket várnak. A nevezési díjakból befolyt összeget a Mosolygós Bölcsődésekért Alapítvány kapja.

 

Szentendrén a verseny miatt a Lázár cár tér, illetve a Duna korzó le lesz zárva a Péter-Pál utca és a Lázár cár tér között 2019. június 8. szombat reggel 6-tól június 9. vasárnap éjfélig. Június 8-án, szombaton 16-17 óra között a Postás strand helyett a magas vízállás miatt a Kálvária dombon rendezik meg a gyerekfutamokat. 

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok