loader
Gerincjóga az Offline melletti parkban

Gerincjóga az Offline melletti parkban

Elkezdődtek a négy alkalmas gerincjóga órák hétfőn az Offline Center melletti Szoborparkban. A test mobilitásáért felelős mozgás célja, hogy a résztvevők megelőzzék a gerinc panaszait, valamint ellazítsák tartó izmaikat. A kiscsoportos tornát a Szentendre és Vidéke Praxisközössége szervezi.

Egyetlen polifoam matrac volt szükséges ahhoz, hogy mindenki kényelmesen edzhessen a füves területen. Ez a mozgásforma olyan modern terápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. A gerincjógát Nagy Kinga gyógytornász tartja, az esemény pedig a Praxisközösség sportszervezőjének közreműködésével valósulhat meg.

A gyógytornász, Kinga szakterülete a gerinc prevenciós és rehabilitációs kezelése. Az óráin egyszerre lép fel gyógytornász és jógaoktatóként.

Itt Szentendrén még ezen kívül három alkalommal vehetnek részt a mozogni vágyók. A sportszervező szerint a négy alkalom kedvet csinál a mozgáshoz, így minden kezdő gerincjógázó számára ez a legideálisabb.

A foglalkozások után olyan gyakorlatokat sajátíthatnak el a résztvevők, amit reggeli frissítő tornaként is alkalmazhatnak a mindennapokban.

A következő alkalom augusztus 10-én, hétfőn, 19 órától lesz.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok