loader
Szentendreiek segítségét kéri a Hatósági Iroda a lakcímek rendezésében

Szentendreiek segítségét kéri a Hatósági Iroda a lakcímek rendezésében

A városban kialakult és évtizedekig fennálló gyakorlat olyan állapotokat alakított ki, amelyek a lehető legrugalmasabb ügykezelés mellett sem teszik lehetővé a lakcímek jogszabályban előírt szabályoknak történő megfeleltetését. Ezekben az utcákban a lakosság segítsége nélkül nem lehet rendezni a lakcímeket. A következő egy hónapban az alábbi tizenöt utca kerül sorra, amelyekben az ingatlantulajdonosok együttműködését kérik.

Az alábbi tizenöt utcában a rendelkezésre álló térképek és a központi nyilvántartások alapján megállapíthatatlan az egyes ingatlanok pontos címe, és az ingatlantulajdonosokat, használókat sem lehet beazonosítani.

 

A térképen bejelölt címek alapján a Hatósági Iroda munkatársai megpróbálnak – a szabványi előírásoknak és a helyi rendeletnek megfelelően – olyan, esetleg egyedi megoldást keresni, ami a lehető legkevesebb cím megváltoztatásával jár. Ha a lakók együttműködésükkel segítik a címmegállapítást, akkor jó esély van arra, hogy ne kerüljön sor tömeges címváltoztatásra.

 

Az érintett utcákat Szentendre Hivatalos oldalán találhatják meg.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok