loader
Rendkívüli mérőállás bediktálási lehetőség augusztus 15-ig az MVM-nél és az E.ON-nál

Rendkívüli mérőállás bediktálási lehetőség augusztus 15-ig az MVM-nél és az E.ON-nál

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítják - írja az MVM. 

Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, a szolgáltató javasolja, hogy augusztus 15-ig térjen vissza az online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra a felhasználó. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással. A rendkívüli diktálás időszakában kivételesen regisztrálás nélkül is lehet diktálni az mvmnext.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat oldalon, a legalsó bal oldali menüpontban, valamint telefonon is diktálhat az ügyfél a 06 1 237 7777 számon, vezetékes telefonról pedig a 06 80 40 55 40 számon is. - írja a szolgáltató hivatalos weboldalán.

Az MVM felhívja ügyfeleik figyelmét, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleiknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban. Amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

A mérőórák állásának bediktálásával kapcsolatban további információk érhetőek el az www.mvmnext.hu és az E.ON felületén. 

forrás: MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok