loader
Megszökött Kafka, a Szentendrei Kisállatkert csókája

Megszökött Kafka, a Szentendrei Kisállatkert csókája

Kedden egy látogató kitörte a Szentendrei Kisállatkert röpdéjének az alját, Kafka, a kéz szelíd csóka pedig élt a lehetőséggel és elrepült a helyéről, még mielőtt a dolgozók észrevehették volna - olvasható a szervezet közösségi oldalán.

Kafka minden bizonnyal kézzel nevelt madár. Egy óbudai játszótéren riogatta a gyerekeket, amikor befogták, ezt követően került a kisállatkertbe. Nem ismerik eredeti gazdáját, de azt tudják, hogy a gyerekeket és a hölgyeket kifejezetten kedveli. Szelídsége miatt aggódnak, hiszen így veszélyben van – írták a tegnap közzétett posztban.

A bejegyzés alatt kommentben kérdezték, mivel lehet a madarat marasztalásra bírni. A kisállatkert válaszában ezt írta: Kafka számára érdekes az, ami egy gyermeknek is - a színes játékok. A legfőbb cél az lenne, ha ennivalóval (lisztkukac, kutya/cicatáp) becsalnák a házba, és ott, közösen el tudnák kapni a csókát. A Szentendrei Kisállatkert arra kér mindenki, ha friss információjuk van Kafkáról, mielőbb jelezzék, a +36306257899 -es számon.

Forrás: Szentendrei Kisállatkert

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok