loader
Folytatódik a Szeniorok Iskolája

Folytatódik a Szeniorok Iskolája

A nagysikerű programsorozat tavasszal is vár minden szentendrei, és a környező településekről érkező szeniorhallgatókat. Az új szemeszter első képzése április végén elindult, de több tanfolyam is indul még az elkövetkezendő hetekben.

A Zsigmond Király Főiskola és az önkormányzat közös képzésében elindult Szeniorok Szentendrei Iskolája új előadásokat hirdet a tavaszi félévre. Az első tanfolyam április 29-én indult el, ahol az angol nyelv alapjait sajátíthatja el a hallgatóság.

A következő kurzusok május 19-én indulnak, reggel 8 órától kezdetét veszi a jógatanfolyam, valamint az Aranykorközpontban kínai workshop lesz, 15 órától. Az első részben dr. Kun Zsuzsanna, medicina és rehabilitációs szakorvos beszél általánosan a kínai orvoslásról, majd szó lesz a manuál terápia és a kínai orvoslás összefüggéseiről is. A folytatásban a csontritkulásról, a diétáról és a mozgásterápiák fajtáiról tart előadást Dr. Maró Eszter. A workshopon a részvétel ingyenes!

Az utolsó tavaszi kurzus május 30-án indul, ahol Hamvas Béla szövegeinek elemzését gyakorolhatják a résztvevők. Dr. Jászberényi József kultúrtörténész segítségével a szerző legismertebb műveit közösen dolgozhatják fel a kurzus tagjai. A tanfolyamokra jelentkezni minden hétfőn-szerdán-pénteken 15 és 17 óra között lehet az Aranykorközpontban (Szentendre, Dunakorzó 11). A tandíj kurzusonként, illetve személyenként 10 000 Ft.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok