loader
Fess, hogy segíthess!

Fess, hogy segíthess!

A Pest Megyei Rendőr – főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az Állatok Világnapja alkalmából adománygyűjtő akciót szervez a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat részére a Szentendrei, Dunakeszi és Váci Rendőrkapitányság illetékességi területén található általános- és középiskolák diákjainak bevonásával.

A szentendrei telephelyű Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat hősei akkor lépnek színre, amikor már minden kötél szakad, a legrizikósabb esetektől sem riadnak vissza. A nagy szaktudású, önkéntesekből álló csapat speciális eszközökkel járja az országot, és segítenek az extrém helyzetekben bajba jutott embereken és állatokon egyaránt. Ahhoz, hogy a szervezet tovább folytathassa létfontosság munkáját, adakozó kedvű emberek összefogására van szükség – ezért szerveznek gyűjtést számukra.

A Fess, hogy segíthess! kampányban a gyerekek elkészíthetnek egy alkotást, amelyet október 2-án mutatnak majd be egy művészeti kiállításon – a rendezvényre meghívott vendégek és érdeklődők pénzbeli adományukkal támogathatják a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, és ezen felül a felajánlásukért ajándékba választhatnak egyet a kiállított képek közül.

Forrás: Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottsága

Fess, hogy segíthess!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok