loader
Díszoklevél a nyugdíjas pedagógusoknak

Díszoklevél a nyugdíjas pedagógusoknak

A nyugalmazott pedagógusok a korábbi évekhez hasonlóan, ismét igényelhetik jubileumi okleveleiket, melyben az önkormányzat is segítséget nyújt.

A Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal felhívja a szentendrei lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy az Önkormányzat a korábbi évekhez hasonlóan 2014-ben is segítséget nyújt a tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében. Aki 50 éve diplomázott – arany, aki 60 éve – gyémánt, aki 65 éve – vas, aki 70 év – rubin díszoklevélben részesülhet, ha legalább 30 évet dolgozott pedagógusként.

A kérelemnek tartalmaznia kell aranydiploma esetén a személyi adatokat (név, leánykori név), a kérelmező lakcímét és telefonszámát, egy rövid szakmai önéletrajzot, adó- és TAJ számot, az 50 évvel ezelőtt szerzett oklevél fénymásolatát, valamint a 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolás (munkakönyv vagy a nyugdíjazáskor kiállított munkaviszony-beszámítás).

Gyémánt (60 év), vas (65 év) és rubin (70 év) diploma igénylésének esetén a korábban kapott jubileumi díszoklevél másolata, egy rövid szakmai önéletrajz, személyi adatok (név, leánykori név), lakcím, adó- és TAJ-szám, valamint telefonszám szükségesek.

A kérelmeket leadni 2014. március 14-ig személyesen a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal köznevelési referensénél lehet vagy a hivatal címére, postai úton is elküldhetik.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok