loader
A Város Mecénása díjra várják a javaslatokat

A Város Mecénása díjra várják a javaslatokat

Minden év elején, az újévi koncerten adják át a Szentendre Város Mecénása díjat. Hogy 2014 januárjában ki veheti át az elismerést, Önökön is múlik. 2013-ban Laki Péter vállalkozónak ítélték a díjat.

A képviselőtestület dönt majd arról, kit díjaznak, de december 3-ig a lakosság javaslatait is várják. Ehhez 10-15 gépelt sorban fogalmazzák meg  a méltatás szövegét az adatlapon, mely a város Ügyfélszolgálati Irodájában vehető át, vagy letölthető a www.szentendre.hu oldalról.

A mecénás díj minden évben egy személynek, vagy csoportnak adományozható azoknak a személyeknek, közösségeknek, csoportoknak, akik anyagi hozzájárulással kiemelkedő módon támogatják Szentendre város jó hírnevének öregbítését, értékeinek növelését, megőrzését.

Szentendre Város Mecénása Díj jutalmazottja Asszonyi Tamás szobrászművész Vujicsics téri „Agnus Dei”közszobrának kicsinyített mását veheti át.

A javaslatokat az adatlap kitöltése után e-mail-ben is el lehet küldeni a fent megadott határidőre: nemeth.viktoria@ph.szentendre.hu

További felvilágosítást kérhetnek Németh Viktóriától a Jegyzői titkárságon a következő telefonszámon: 26/503-365, vagy  0620/326-5092.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok