loader
A Pap - szigeten tartott lakossági fórumot a 10-es körzet lakóinak Fülöp Zsolt

A Pap - szigeten tartott lakossági fórumot a 10-es körzet lakóinak Fülöp Zsolt

 A Pap-szigeten tartott lakossági fórumot a 10-es körzet lakóinak Fülöp Zsolt 2021. október 29-én. A választókörzetnek jelenleg nincsen önkormányzati képviselője, a képviselői feladatokat ezért ideiglenesen a polgármester látja el.

Fülöp Zsolt arról tájékoztatott, hogy az időközi választásra a veszélyhelyzet feloldását követően kerülhet sor. Dr. Almási Csilla 2020 decemberében mondott le, utódjának megválasztása eddig a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet miatt nem történhetett meg. Az átmeneti időszakban feladatait Fülöp Zsolt látja el, akit a lakók a polgarmester@szentendre.hu emailcímen kereshetnek kérdéseikkel, problémáikkal.

A fórumon a polgármester a város pénzügyi helyzetéről is beszélt, az önkormányzatot érintő másfél milliárd forintos elvonás miatt ugyanis többek között a Pap-sziget karbantartására is kevesebb összeg jutott. Szó esett továbbá a 11-es út felújításáról, ez a körzet városrészi költségvetésben megszavazott fejlesztését is érinti, a lakók által kért új buszmegálló kialakítása a Leányfalu felé tartó oldalon ugyanis  – a már létező, jelenleg felújítás alatt álló építménnyel szemben –, csak a felújítást követően valósulhat meg.

Forrás: szentendre.hu 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok