loader
Zárva lesz az Egészségház és a Polgármesteri Hivatal pénteken

Zárva lesz az Egészségház és a Polgármesteri Hivatal pénteken

Július 1-jén, pénteken zárva lesz a legtöbb gyógyszertár, önkormányzat és kormányablak, ezért még ma érdemes elintézni sürgős ügyeinket, illetve beszerezni szükséges gyógyszereinket.

Július elseje a magyar egészségügy napja, ezen a napon emlékezünk az anyák megmentőjére, Semmelweis Ignácra. Ez a nap a magyar egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti nap, a házi-, a gyermek- és a fogorvosok nem rendelnek, szünetel a védőnői tanácsadás és nem nyitnak ki a rendelőintézetek sem. Vagyis pénteken zárva lesz a budakalászi Egészségház és Szentendre Város Egészségügyi Intézményei is. Panaszainkkal az ügyelethez tudunk fordulni, a gyógyszertárak közül pedig a 0-24 órában nyitva tartó, az ünnepnapokon is üzemelő, illetve az ügyeletes vagy készenlétet tartó patikák lesznek nyitva.

1997 óta július elsején tartják a köztisztviselők és a kormánytisztviselők napját is, ezért ezen a napon szünetel az ügyfélfogadás az önkormányzatokban és a kormányablakokban is. A budakalászi Polgármesteri Hivatal szintén zárva lesz majd, ügyet intézni legközelebb hétfőn lehet. (Június 30-án a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati ideje 8-tól 11-ig tart.)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok