loader
Újabb munkaterületen folyik a munka

Újabb munkaterületen folyik a munka

A Kőbányai út, Csalogány utca, Fácán köz közötti belterületen folytatódik a mai naptól április végéig a nagy átmérőjű, új ivóvízvezeték építése. A munkagépek a Budai út felől a Kőbányai úton fogják megközelíteni a munkaterületet.

Reggel 7 és délután 5 óra között az érintett utcaszakaszokon nem lesz lehetséges az áthaladás. Kerülőútként a Lovas dűlőt javasolják a kivitelezők, a munkakezdésre ennek személygépjárművel való használatát alkalmassá teszi a Penta Kft. Az ingatlantulajdonos gépjárművel délután 5 óra és reggel 7 óra között tudják megközelíteni az otthonaikat. 

A cég a napokban valamennyi érintett lakó postaládájába eljuttatta a munkakezdéssel kapcsolatos információkat. A forgalomkorlátozással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre Fucskó László, a Penta Kft. munkatársa válaszol (+3630 221-3879).
Az új 500 mm átmérőjű gerincvezetéket 11 csatlakozási ponthoz kell eljuttatni ahhoz, hogy a rossz állapotban lévő régi 300 mm átmérőjű vezetéket Budakalászon kiváltsák. Az előzetes tervek alapján a Téglási András utca és a körforgalom közötti (lilával jelölt) szakaszt egy speciális béleléses technológiával tervezi felújítani az állami vízszolgáltató. A Lenfonó csomópontnál az új vezetéket bontás nélkül, sajtolásos technológiával fogják kiépíteni.

Forrás: budakalasz.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok