Közmeghallgatás lesz a Faluházban

Közmeghallgatás lesz a Faluházban

A járványügyi előírásokat betartva 2020. október 14-én, 17 órai kezdettel Budakalász Város Önkormányzata közmeghallgatást tart a Faluház nagytermében. Az önkormányzati közmeghallgatásokon a település lakói közvetlenül a Képviselő-testülethez intézhetik közügyekkel kapcsolatos kérdéseiket és javaslataikat, ekképp közvetlenül is részt vehetnek az önkormányzati feladatok meghatározásában és végrehajtásában.

A tavaszi veszélyhelyzet, majd a májusig fennálló korlátozások miatt az idei évre tervezett első közmeghallgatás nem a korábbi közmeghallgatásokon megszokott személyes részvétel mellett zajlott, a városvezetés írásban várta a kérdéseket, melyekre videóüzenetben és írásban reagált. Az októberi közmeghallgatás végleges formáját az aktuális járványügyi előírások még befolyásolhatják, de a mostani ismereteink alapján mindenképpen szeretnénk megtartani.

A budakalászi lakosok előzetes kérdéseit név és lakcím megadásával október 10-ig várjuk a kozmeghallgatas@budakalasz.hu címre. A közmeghallgatásról további információkkal városunk honlapján (www.budakalasz.hu) és a tájékoztató táblákon jelentkezünk.

A közmeghallgatás aloldalon megtekinthetik a tavaly őszi és az idén tavaszi rendhagyó közmeghallgatás kérdéseit és a rájuk adott válaszokat. Itt érik el a közmeghallgatás aloldalt>>

Forrás: budakalasz.hu