loader
Év végi beszámoló

Év végi beszámoló

A 100 éves Lenfonógyárról szóló kiállításról, a szolidaritási adóról és az új Jó Pásztor Óvoda műszaki átadásáról is beszámolt a TV Budakalász szerkesztőségének Kóder György, Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának elnöke. Mindemellett átadta a városvezetés meghívását a szombati adventi gyertyagyújtásra, illetve a Kós Károly Művelődési Házzal közösen szervezett december 10-i idősek adventi ünnepségére. Az eseményre december 4. hétfőig jelentkezhetnek a 65 év feletti lakosok az info@koskarolymh.hu email címen vagy 9 és 16 óra között a 06 70 395 5455 telefonszámon. Ajándékcsomagokat is oszt az Önkormányzat a nyugdíjas budakalásziaknak, amelyeket a Faluházban vehetnek át ők vagy meghatalmazott családtagjaik.

 „A város igyekszik gondoskodni az idősekről ill. mindenkiről, aki nyugdíjszerű ellátásban részesül. December 6-án, 7-én és 8-án vehetik át idei ajándékcsomagjaikat az ellátásban részesülők. Aki nem él ezzel a lehetőséggel, annak a csomagját megkapják a rászorulók.” – tájékoztatta szerkesztőnket Kóder György.

A járványügyi, közegészségügyi okból kötelező ebösszeírás határidejére is felhívta a figyelmet az önkormányzati képviselő, valamint egy kultúrtörténeti eseményről is megemlékezett.

„Igazi, békebeli történet ez, filmvászonra való!” – osztotta meg véleményét Kóder György a nosztalgia jegyében megtekinthető kiállításról, amelyet a Faluház első emeleti termében a jubileumát ünneplő Lenfonógyárról állítottak össze.

Adózás tekintetében Budakalász Város terhe megnövekszik januártól az úgynevezett szolidaritási adóval – derült ki a Pénzügyi És Gazdasági Bizottság elnökének beszámolójából. Az Önkormányzat ugyanakkor törekszik arra, hogy a lakosság ebből ne érzékeljen semmit. Kóder Györggyel készített interjúnkat megtekinthetik a TV Budakalász ma esti hírműsorában 19.00-i kezdettel. A Fogadóóra című magazinunk számára készült hosszabb beszélgetést pedig visszanézhetik a televízió youtube-csatornáján az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=CJt1AUCRznc

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok