loader
December elején érkezik a Mikulás HÉV a H5-ös vonalon

December elején érkezik a Mikulás HÉV a H5-ös vonalon

December 1-2-3-án kivilágított, különleges nosztalgiajárműveket indít a MÁV-HÉV a H5-ös vonalon. A közösségi médiában közzé tett posztban mutatja be a közlekedési társaság, miért érdemes igénybe vennie az utasoknak a Mikulás HÉV járatokat:

 

„Kedves Utasaink!

Közeledik az advent és a téli ünnepek, szeretnénk mi is különleges járművekkel és egy élményprogrammal kedveskedni Önöknek.

December 1-2-3-án kivilágított, különleges nosztalgiajárművekből álló FényHÉV közlekedik a H5-ös vonalon Batthyány tér és Szentendre között.

Erre normál díjszabás ellenében lehet felszállni, minden állomáson és megállóhelyen megáll. Bővebb információt itt találnak: https://www.mav-hev.hu/hu/fenyhev

Azonban azok, akik találkozni szeretnének a Mikulással egy csodálatos fényvonaton, és az utazás mellett szeretnének ajándékot is kapni, azok a december 6-án közlekedő Mikulás HÉV-re válthatnak jegyet. Ez egy utazással egybekötött rendezvény, valódi mikulással, éneklő rénszarvasokkal és sok-sok ajándékkal. Minden résztvevő, még a felnőttek is kapnak ajándékot (feltéve, hogy az év során jól viselkedtek, Ho-ho-ho-hóó!).

A rendezvényről további információt itt találnak: https://www.mav-hev.hu/hu/mikulasHEV , jegyek pedig 3.000 Ft/fő áron válthatók - további információk hamarosan!

A FényHÉV és a Mikulás HÉV szeretettel várja a gyerekeket és a vasútrajongókat december első hetében! Jó szórakozást kívánunk!”

 

Forrás: https://www.mav-hev.hu/hu/fenyhev

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok