loader
Felébredni az álomban - Bérczesi Róbert zenész a Sztárportréban!

Felébredni az álomban - Bérczesi Róbert zenész a Sztárportréban!

A Sztárportré vedége a héten Bérczesi Róbert zenész. Fel tudok ébredni az álmomban, és ébren tudok lenni benne néhány másodpercig. Időbe telt amíg rájöttem, hogy ez hogyan működik. Amikor például egy teremben találom magam, ahol emberek buliznak és táncolnak, akkor én azt látom, hogy senki nem tudja, hogy álmodunk. Mindenki mint a holdkóros, kiguvadt szemmel téblábol. 

A többi ember nem tudja, hogy én felébredtem. Ilyenkor ugyanolyan szilárd ami szilárd, ugyanolyan folyékony ami folyékony, az ételeknek ugyanúgy vannak ízei, ha megharap a kutya ugyanúgy fáj. Az ember ugyanúgy érez mindent, a csókot is, és minden mást is. Én általában repülni szeretek ilyenkor. 

Az első lecke az, hogy lefekvés után, elalvás előtt az embernek tudatosítania kell magában, hogy fel akar ébredni az álmában. Szinte egyből fog érkezni a jelzés.

Hodosi Enikő Manoya az álomban felébredés kapcsán: 

https://www.youtube.com/watch?v=Ga5PubNWhc4 

(08:42-től) 

Dr Domján László az álomban felébredésről:s

https://www.youtube.com/watch?v=tzwmYu5JiCQ&t=2s

(19:12-től)

Bérczesi Róbert elkészítette élete eddigi legvidámabb lemezét, A napsütötte rész címmel: "Minden úgy van megírva, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hogy hogyan kell szerkeszteni egy dalt. Az volt a célom, hogy egy egységes, egyszerű lemezt írjak, ami barátságos, kedves és szelíd dalokkal van tele, és mindegyikben van refrén."

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok