loader
Sürgősségi indítvány: a szentendrei elkerülő útról is tárgyalt a testület

Sürgősségi indítvány: a szentendrei elkerülő útról is tárgyalt a testület

A tanácskozás a két testületi ülés között eltelt időszak eseményeiről szóló polgármesteri beszámolóval kezdődött, mely tartalmazta többi között a tavaszi veszélyhelyzet alatti időszak intézkedéseit. A lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról szóló jelentésben szerepelt, hogy a Képviselő-testület úgy döntött, hogy a HÉV végállomásnál lévő felépítmények tulajdonosaival öt éves időtartamra, meghatározott földhasználati díjak alkalmazásával földhasználati megállapodást köt ez év végéig. Ezt követően egy sürgősségi indítványt tárgyalt a grémium a Szentendrét elkerülő út megépítéséről.

Helyes Imre önkormányzati képviselő hozzászólásában elmondta, hosszú ideje tart egy elkerülő út megépítésének előkészítése, melynek véleménye szerint az egyik legnagyobb problémája, az volt, hogy az előkészítési folyamatba nem vonták be a lakosokat.

A sürgősségi indítványt, mely szerint a testület felhatalmazza a polgármestert az elkerülő útról szóló tárgyalások folytatására, 14 igennel egyhangúlag elfogadta a grémium.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok