loader
Több iskolában is elmaradnak a nyíltórák a covid miatt

Több iskolában is elmaradnak a nyíltórák a covid miatt

Elmarad a nyíltnap a Barcsay Jenő Általános Iskolában, a Szent András Katolikus Általános Iskola és Óvodában, valamint a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban is.

Tekintettel a járványügyi helyzetre és a megbetegedések magas számára, a szokásos novemberi iskolába csalogató programunkat mindannyiunk védelme érdekében idén sem tudjuk megtartani. - olvasható a Barcsay Jenő Általános Iskola honlapján. A hamarosan meghallgatható podcast beszélgetésben Szabó Gáborné, alsó tagozatért felelős Intézményvezető-helyettes általános összefoglalót nyújt a legfontosabbakról, amik az eddigi tapasztalatok alapján a leendő első osztályos gyermekek szüleit foglalkoztatják. A 2022-23-as tanév első osztályainak tanítói a tervek szerint 2022. február végén- március elején kerülnek bemutatásra, amelynek formája az aktuális helyzethez igazodik majd.

A Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján ez olvasható: "Sajnálattal értesítjük tanulónk szüleit, hogy jelen  járványhelyzet miatt iskolánk tervezett novemberi bemutató nyíltórái átmenetileg elmaradnak. Amennyiben a jövőben mód lesz rá, megtartjuk őket. Bízunk benne, hogy a COVID elleni intézkedéseknek köszönhetően erre mielőbb sor kerülhet."

A Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban sem tartják meg a járványhelyzetre való tekintettel a meghirdetett nyílt napokat. Az iskolavezetése kéri, hogy tájékozódjanak a gimnáziumról digitális bemutatkozóból: https://www.sziirfig.hu/gimnazium/digitalis-bemutatkozo

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok