loader
Esküvői nyílt napok a Skanzenben

Esküvői nyílt napok a Skanzenben

Ezen a hétvégén, október 28-án és 29-én Esküvői nyílt hétvégét szerveznek a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, amelyen lehetőség nyílik a Skanzen esküvői helyszíneinek bejárására, és minden lényeges tudnivaló megszerzésére az itt tartott esküvő részleteivel kapcsolatban - olvasható az esemény közösségi oldalon található leírásában. 

 

Az esemény beharangozója így szól:

"Ha a nagy Őt már megtaláltátok, de a Nagy naphoz még keresitek a tökéletes helyszínt, akkor gyertek el hozzánk, ismerjétek meg a Skanzen romantikus hangulatát, varázslatos világát.

A nyílt hétvége mindkét napján 10 és 15 óra között 30 percenként indítunk vezetett helyszínbejárásokat. Rendezvényszervező kolléganőink készséggel állnak rendelkezésetekre, hogy megmutassák az esküvői díszbe öltöztetett vacsorahelyszíneinket, templomainkat és a legnépszerűbb fotózási helyszíneinket.  

Az összes esküvői helyszínen is megtalálhatók lesznek kollégáink, akiktől részletes információkat, javaslatokat, ötleteket kaphattok. Ezért azokat is szeretettel várjuk ezen a két napon, akik önállóan szeretnék felfedezni a helyszíneket, vagy esetleg nem találtak megfelelő szabad időpontot a vezetett helyszínbejárásokra. "

Vezetett helyszínbejárásokra regisztrálni lehet, itt:

https://docs.google.com/.../186V2Lp1nwxhB6xTe.../viewform...

Önálló helyszínbejárásra pedig itt:

https://docs.google.com/.../15dVjja7HSb2NL3nC.../viewform...

 

A rendezvény során a helyszínek körbejárása, felfedezése mellett a vendégek belekóstolhatnak a Skanzen Étterem jó néhány ínycsiklandó esküvői fogásába is, ezen a hétvégén esküvői menük ételeivel várják az érdeklődőket. 

 

 

És hogy miért a Skanzen a legjobb választás?
A Skanzen különlegessége – többek között – abban rejlik, hogy egy helyen megtalálható az összes helyszín, ami az esküvő lebonyolításához kell:

 

- felszentelt templomok (katolikus, református, unitárius)
- polgári szertartás helyszínek
- mesébe illő környezet, változatos fotóhelyszínek
- különböző stílusú és méretű vacsorahelyszínek (Vigadó, Kocsiszín, Pajta, Kemencés-terem, Korzó Kávéház)
- 104 férőhelyes szálláshely
- hatalmas parkoló (650 autónyi férőhely)

 

További információ:

Verebes Edina
rendezvényszervező
eskuvo@skanzen.hu
+36 30 362 9839

 

Thüringer Éva
rendezvényszervező
eskuvo@skanzen.hu
+36 30 379 7304 

 

Forrás: Facebook/Szentendrei Skanzen

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok