loader
Adjátok vissza Szentendrét képekben! - Fotópályázat

Adjátok vissza Szentendrét képekben! - Fotópályázat

A Szentendre Barátai Egyesület fotópályázatot hirdet Szentendréhez kötődő (helyben lakó, tevékenykedő, dolgozó, tanuló) személyek számára 3 különböző témakörben: természet és táj, épített és tárgyi örökség és életkép kategóriákban lehet nevezni. 

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 1. Pályázat kiírója:

Szentendre Barátai Egyesület

 1. Pályázat célja, témaköre:

Célja, hogy a helyben élők a nagyközönség elé tárják alkotásaikat, megmutassák Szentendre és környéke természeti szépségét, különlegességeit, csodás, elfeledett helyeit, épületeit, meghatározó pillanatait.

 1. A Pályázaton résztvevő személyek:

A Pályázaton részt vehet minden Szentendréhez kötődő (helyben lakó, tevékenykedő, dolgozó, tanuló) személy (kivéve a zsűritagok), aki elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be.

 1. Pályázat leírása és menete:

A pályázók legfeljebb 3 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, amelyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A képek min. 3 MB méretűek lehetnek, JPG vagy TIFF formátumban. Rövidebb oldaluk minimum 2100 pixel lehet, a hosszabbik pedig nem haladhatja meg a 6000 pixelt. A képtömörítési minőség 100%-os.

Formátum: JPG vagy TIFF

FONTOS! A feltételeknek megfelelő mobiltelefonos képekkel is lehet pályázni!

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését), telefonszámát, e-mail címét és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben!!), valamint a fotó témakörét! Rövid leírást lehet csatolni a kép mellé, de nem elvárás.

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

A fotókat 2021. július 20-tól 2021. szeptember 26. éjfélig várjuk a szentendrebaratai@gmail.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt!) Albert-Nagy Ákos szervező részére megküldeni.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

 1. Pályázatok elbírálása:

A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el.

A végén egy-egy kategóriagyőztes, illetve egy abszolút nyertes kerül kiválasztásra, valamint Egyesületünk Facebook oldalán lehetőség lesz közönségszavazás alapján odaítélni a közönségdíjat a beérkezett alkotások szerzői egyikének.

 1. Nyeremények:

A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2021. október 15-ig a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

!!! A NYEREMÉNYEK KÉSŐBB KERÜLNEK KIÍRÁSRA !!!!

 1. KAT. győztes nyereménye:
 2. KAT. győztes nyereménye:
 3. KAT. győztes nyereménye:

Abszolút nyertes díja:

Közönségdíjas nyereménye:

 

 1. Szerzői jogi és adatvédelem:

A Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás, illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján, közösségi média felületein nyilvánosságra hozza.

 

A zsűri tagjai:

 1. Kopin Katalin, művészettörténész, kurátor
 2. Angeli Török Petra, fotográfus
 3. Vrábel Krisztina, ételfotós

A pályázó 2021. szeptember 20-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a fenti e-mail címre küldött levéllel.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, illetve a lebonyolítás menetét, határidejét.

 

További információ:

Albert-Nagy Ákos

szentendrebaratai@gmail.com

+36 70 885 7487

 

Forrás: https://www.szentendrebaratai.hu/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok