loader
Pályázatbontás

Pályázatbontás

2022. november 21-én, 13.15-kor került sor a HÉV állomás környékén fekvő, az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanokra vonatkozó földhasználati és településrendezési szerződés megkötésére irányuló új nyilvános pályázat bontására – olvasható Szentendre Város hivatalos honlapján. A kiírásra egy érvényes pályázat érkezett, azt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nyújtotta be.

 

A képviselő-testület korábbi döntése értelmében két fejlesztési ütemet határoztak meg. Hétfőn az első fejlesztési ütemre kiírt pályázat bontása történt meg.  Ebben a pályázó a leégett épületelemeket elbontva megépíti az élelmiszeráruházat teremgarázzsal és további parkolóhelyeket alakít ki. A pályázó egy éven belül meg kívánja szerezni az építéshez szükséges engedélyeket – írja a portál.

Tájékoztatnak továbbá, hogy a pályázat eredményét – a bírólóbizottság által készített összegzés alapján – a képviselő-testület állapítja meg a pályázat bontását követő 30 napon belül. Ezt követően megköthető az előszerződés, illetve elkezdődhet a végleges szerződés előkészítése.

 

Korábban a májusban kiírt, augusztus 1-jén lejárt tenderre nem érkezett pályázat, ezért döntött a városvezetés egy újabb pályázat kiírásáról.

 

Forrás: szentendre.hu

Fotó: Vajda Tamás

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok