loader
Lakossági fórum az Ericsson játszótéren

Lakossági fórum az Ericsson játszótéren

Lakossági fórumot tartott Magyar Judit alpolgármester és önkormányzati képviselő, szeptember 16-án pénteken 17 órától az Ericsson játszótéren. Idén ősszel ez volt az első utcafórum Pannóniatelepen, a második alkalomra szeptember 17-én a Római temető utcában került sor.

Magyar Judit, Szentendre 2. számú választókerületének képviselője három nagy témát érintett a fórumon. Először a városi ügyekkel kapcsolatban beszélt a 11-es út és a H5-ös HÉV végállomás felújításával kapcsolatos hírekről, a leégett Spar környékének fejlesztéséről, valamint a növekvő energiaárakról.

A második blokkban szó esett a Városrészi Költségvetés programról, melynek keretében Szentendre a lakosság részéről beérkezett fejlesztési javaslatokat támogatja. A többi városrészhez hasonlóan Pannóniatelep idén 6 millió forintot kap a fejlesztések megvalósítására. A nyertes projekt a kertvárosi rész csapadékvíz elvezető árkainak befedése lett (varosreszi.szentendre.hu). A fórum végén az összegyűlt lakosok is feltehették kérdéseiket a képviselőasszonynak.

Magyar Judit további két alkalommal tart lakossági utcafórumot a környéken: október 7-én pénteken 17 órától a Tiszti lakótelepen, október 8-án szombaton 15 órától pedig a Pannónia utcában. A képviselő minden környékbelit szeretettel vár, akinek kérdése van, vagy aki szeretné megosztani véleményét, javaslatait a városvezetéssel.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok