loader
Lakossági fórum a Sztaravoda parkban

Lakossági fórum a Sztaravoda parkban

Lakossági fórumot tartottak Szentendre több városrészében, szeptember 16 – án, pénteken. Szűcs Katalin, önkormányzati képviselő a Sztaravoda parkba várta az érdeklődőket.

A lakosok az egyes városrészeket érintő költségvetési kérdéseket utcai-, illetve lakossági fórumokon vitathatják meg. Lehetőségük van arra, hogy kidolgozzanak egy – egy javaslatot, melyet végül szavazásra bocsájtanak.

Szűcs Katalin, önkormányzati képviselő a lakossági fórumon elmondta, hogy a megváltozott gazdasági helyzetre való tekintettel a városvezetés, illetve az önkormányzat megalakított egy rezsicsökkentéssel foglalkozó operatív törzset. A képviselő hozzátette: a fennálló bizonytalan helyzetben legfőbb célnak a felhasználás csökkentését látják. Ahhoz, hogy ezt sikerüljön kivitelezni, megpróbálják év végéig a költségvetést stabilan tartani.

A környékbeli lakosok által jelzett, rendszeresen visszatérő kérdés, az utakra és járdákra vonatkozik, mondta Szűcs Katalin, aki hangsúlyozta, az úthálózat szinten tartására 900 millió forintra lenne szükség. Égető, rendszeresen felmerülő kérdések a megnövekedett forgalommal, forgalomkorlátozásokkal kapcsolatosak. Az anyagi forráson túl fontos lenne a megfelelő szervezés, valamint az érintettek, elsősorban az autóval közlekedők megfelelő hozzáállása is. – hangzott el a lakossági fórumon.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok