loader
Részt vehet élete versenyén Zaja Kitty

Részt vehet élete versenyén Zaja Kitty

Zaja Kitty pályázati videójára 38 110 szavazat érkezett, így valóra válthatja nagy álmát, és részt vehet a Fjällräven Polar szánhúzóversenyen.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a szentendrei Zaja Kitty, avagy ahogyan sokan emlegetik, „a huskys lány” idén már második alkalommal vágott neki a megméretésnek. Ezúttal senki nem előzhette meg őt a szimpátiaalapú versenyen, sőt, több mint tízezer szavazatos különbséggel húzta be az első helyet. 

– Kijutottam! Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki segített! – tört ki örömkönnyekben Kit­ty. – Tudom, hogy minden ismerősömet halálra idegesítettem, hiszen az utóbbi napokban semmi másról nem tudtam beszélni – nevetett a lány, aki ígéri: meghódítja majd kutyaszánjával a hófedte tájat. - írja a Vasárnapi Blikk.

A Fjällräven Polar 2018 egy amatőröknek meghirdetett jéghideg kaland, amelyre olyan hétköznapi emberek nevezhetnek, akiknek nincs semmilyen előképzettségük vagy tapasztalatuk, de szívesen kipróbálnák magukat szánhajtóként.

A világ egyik legkeményebbnek tartott, 300 kilométeres versenyére vágyó fiatal egyébként imádja a husky kutyákat: családja 1989 óta tartja és tenyészti ezt a kutyafajtát. Részben ezért is szeretne részt venni a versenyen, amellett, hogy úgy gondolja, ez a viadal lehet életének azon állomása, ami segít majd neki, hogy megtalálja önmagát.

 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok