loader
Teljesült a papírforma – kiesett a Szentendrei KC a Magyar Kupából

Teljesült a papírforma – kiesett a Szentendrei KC a Magyar Kupából

Tizenháromgólos sikert aratva jutott tovább a kézilabda Magyar Kupában a Balatonfüredi KSE. Jelenleg az NB I. –es tabella 3. helyén álló csapatot a Szentendrei KC látta vendégül szerda este a Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnokában. A végeredmény Szentendrei KC -–BKSE 21:34 (9:19)

Az NB I/B-s Szentendre otthonában kezdte meg az idei Magyar Kupa küzdelmeket az élvonalban szereplő Balatonfüredi KSE, amely pár perces játék után már 0:5-re vezetett. A vendégek nagy iramban kezdtek, amikor a Szentendre meglőtte a második gólját, a BKSE már tíznél járt.

Iváncsik Tamás, a Veszprém erőssége az idei szezonban már a  BKSE oszlopos tagja. A többszörös válogatott szerkesztőségünknek elmondta, hogy már sikerült beilleszkednie új együttesébe. „Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Szentendrével. Tudtuk azt, hogy volt NB I-es játékosok alkotják ezt a gárdát, derekasan helyt álltak.”

Szünet után egyre jobban játszott a szentendrei gárda, sikerült a 10 pontos gólkülönbségen is faragni, de a Csoknyai-csapat a végén megint elhúzott ás biztosan nyert. Csoknyai István, a Balatonfüredi KSE vezetőedzője szerint látszott a két csapat közti osztálykülönbség, de a Szentendre korrektül játszott, végig jó tempót diktáltak.

A Szentendrei KC jelenleg második az NB I/B nyugati csoportjában. A csapatot több volt NB I-es játékos is erősíti: Bendó Csaba, Doros Ákos és Sutka Norbert. A rutinos játékosok mellett több fiatal tehetség is van a szentendrei gárdában, például a veszprémi nevelésű Gulás Máté és a Gyöngyösről visszajátszó Koller Tamás.

A Szentendrei KC a Magyar Kupából kiesett ugyan, de a bajnoki mérkőzéseken régóta veretlen. Ennek köszönhető az előkelő második helyezés az NB I/B nyugati csoportjának tabelláján. A csapat legközelebb  2014. november 16.-án vasárnap 17 órai kezdettel látja vendégül a Csurgói KK U23-as csapatát.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok