loader
Szeptember első hétvégéjén rajtol a férfi kézilabda NBI új idénye

Szeptember első hétvégéjén rajtol a férfi kézilabda NBI új idénye

Szeptember első hétvégéjén rajtol az új idény a férfi és a női kézilabda NB I-ben is.
 
A magyar szövetségben (MKSZ) kedden készítették el az élvonal következő idényének programját. Az első fordulót a férfiak és a nők esetében is szeptember 3-4-én rendezik, az utolsó forduló versenynapja május 28.

A férfi bajnoki döntőre a versenykiírás szerint 2023. május 29. és június 11. között kerül sor.
A férfiaknál a Magyar Kupa-győztes Telekom Veszprém és a bajnoki címvédő Pick Szeged a bakonyi városban a jelenlegi tervek szerint október 22-én, Szegeden pedig április 16-án találkozik egymással. A nőknél a kupagyőztes Ferencváros és a bajnok Győri Audi ETO KC a fővárosban december 18-án, a dunántúli városban április 1-jén mérkőzik meg egymással.
A nőknél október 22. és december 11. között szünet lesz a novemberi, szlovéniai Európa-bajnokság miatt, a férfiaknál december 18. és február 12. között nem rendeznek fordulót a lengyel, svéd közös rendezésű világbajnokság miatt.

A férfi NB I mezőnye:
    --------------------
Budai Farkasok (újonc), Grundfos Tatabánya KC, NEKA, Csurgói KK, Fejér-B.Á.L. Veszprém, Sport36-Komló, Pick Szeged (címvédő), Budakalász, HE-DO B.Braun Gyöngyös, Ceglédi KKSE (újonc), Telekom Veszprém, Balatonfüredi KSE, Ferencvárosi TC, Dabasi KC

A női NB I mezőnye:
    ------------------
Alba Fehérvár KC, Békéscsabai Előre NKSE (újonc), Dunaújvárosi Kohász KA, DVSC Schaeffler, Érdi SKFT, FTC-Rail Cargo Hungaria, Győri Audi ETO KC (címvédő), Kisvárda Master Good SE, MTK Budapest, Motherson Mosonmagyaróvári KC, Moyra-Budaörs, NEKA (újonc), Siófok KC, Váci NKSE

Forrás: mti

A végleges időpontok augusztus 2. után lesznek.
A Budakalászi Kézilabda Zrt. menetrendje:
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok