loader
Őszi tófutás Budakalászon

Őszi tófutás Budakalászon

Október 9-én új helyszínről startol az őszi tófutás. A hagyományos sportrendezvény rajtja új helyszínre költözött, a tó Tanító utcai oldalára, az élelmiszerüzlet mögötti füves területre. A szervezők kérik, aki teheti hagyja otthon autóját. A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai kerékpár és csomagmegőrzővel teszik kényelmesebbé a versenyzést. 

Kísérőprogramokkal is várnak minden versenyzőt: a Szentendrei Egészségfejlesztési Iroda programjai mellett lesz tájékozódási játék, óriás csocsó, felfújható kosár, focikapu és őszi hangulatú fotó installáció is.

Az őszi tófutáson jótékonysági vásárt rendeznek Sallai Zsuzsanna javára. Zsuzsi több életmentő szívműtéten és kilenc újraélesztésen van már túl. Ezzel a háttérrel vette kezébe sorsát a négygyermekes családanya 42 évesen. Küzdve a nehézségekkel elkezdett futni, ultrafutó és versenyszervező lett, majd mellrákot diagnosztizáltak nála, máj- és csont áttétekkel. Történetéről a visszadobtak.hu oldalon olvashatnak bővebben. Sallai Zsuzsanna most bajban van, mivel 44 nap híján nem jogosult rokkantnyugdíjra, így jelenleg nem kap ellátást. A tófutáson a dedikált Visszadobtak című könyvét is meg lehet majd vásárolni, ezzel támogatva őt.

Az őszi tófutásról további részletek az eseménynél:

https://www.facebook.com/events/4445987455489220/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

 Forrás: koskarolymh.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok