loader
Megnyerte a Ligakupát a Budakalász Kézilabda Zrt.

Megnyerte a Ligakupát a Budakalász Kézilabda Zrt.

Fantasztikus hangulatot teremtettek a szurkolók a Ligakupa döntő mérkőzésén. A kalászi csarnokban egy gólos előnyről kezdhették az összecsapást a hazaiak. A félidőben 14-13 hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe. A második játékrészben a kalásznak jobban kijött a lépés, így a végén már nem is kellett izgulni, 28-24-re győzött a Budakalász.


A magyar szövetség az európai kupasorozatokban nem szereplő NB I-es, valamint a sorozatba benevezett NB I/B-s férficsapatok számára rendezte meg a Ligakupát, amelynek négy csoportjában szeptembertől körmérkőzéses rendszerben játszottak a résztvevők, majd az egyenes kieséses szakasz következett.
A 2017-ben létrehozott sorozatot először az Eger, majd a Komló, 2019-ben a Gyöngyös, tavaly pedig a Csurgó nyerte. A 2020-as idényt a koronavírus-járvány miatt nem fejezték be.

A csarnokban még tovább folytatódott az ünneplés. Ez volt az utolsó mérkőzése a szezonban a Budakalász Kézilabda Zrt. -nek. A bajnokságban 8. helyen zárt a tabellán a csapat, a Magyar Kupában egészen a négyes döntőig menetelt a gárda, a ligakupát pedig győzelemmel zárták Csoknyai Istvánék.

Gratulálunk a csapatnak!

Fotó: Facebook / Budakalász Kézilabda Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok