Elkezdte a felkészülést a Budakalász Kézilabda Zrt. csapata

Elkezdte a felkészülést a Budakalász Kézilabda Zrt. csapata

„Most, ami nagyon fontos, hogy a saját játékunkat finomítjuk.” – nyilatkozta Csoknyai István, a Budakalász Kézilabda Zrt. vezetőedzője. Mindenki a mester rendelkezésére áll felkészülési időszakban, ahol a kondíciós képességek fejlesztése és a taktikai elemek gyakorlása van középpontban.

Készül a Nb1-es tavaszi szezonra a Budakalász Kézilabda Zrt. Utoljára több mint egy hónapja, december 5-én a Csurgó otthonában lépett tétmérkőzésen pályára a csapat, ahol 5 góllal alul maradt a kalászi alakulat.

A csapat legeredményesebb játékosa Koncz András, aki az őszi szezonban rendkívül jó teljesítményt nyújtott. 10 mérkőzésen 53 gólt szerzett. 9. helyen zárta a Budakalász Kézilabda Zrt. az őszi szezont. A koronavírus-járvány miatt a Balatonfüred és a Dabas csak öt mérkőzést játszott, több alakulat pedig több mint 10 összecsapáson van túl, így a jelenlegi tabella nem ad pontos képet a csapatok helyezéséről.

Január végén kupamérkőzésen lép pályára előszőr a Budakalász Kézilabda Zrt., majd február 7-én játssza az első bajnoki mérkőzését a 2021-es évben Csoknyai István legénysége.