loader
Eged Dániel

Eged Dániel

Szentendre Város Testnevelési és Sport díjat adományozott a Képviselő-testület Eged Dánielnek a KOPÉ-Dunakanyar UVSE vízilabdaedzőjének.
A koronavírus-járvány első hullámában az edzések is félbeszakadtak így az újrakezdés nehezen indult. Jelenleg az edzések mellett mérkőzések is vannak. -ezt mondta stábunknak az edző. Eged Dániel tíz éve oktatja a szentendrei gyerekeket, korábban úszásra, jelenleg vízilabdára. A V8-ban vízilabdaedző, a KÓPÉ UVSE-ben vízilabda gyerekcsapat edzője. A gyerekekkel hamar megtalálja a közös hangot, türelemmel, sok humorral tanít. Az úszni tanulók biztonságban érzik magukat vele, így könnyebben szeretteti meg velük a vizet, a vízilabdát. Kedvesen és határozottan irányítja a gyerekek figyelmét a sportra, az abban megélhető örömökre, játékokra, miközben fegyelmet tart. Kiváló pedagógus, akit minden tanítványa szeret, mindenki felnéz rá. A vízilabdát már 11 éves kor alatt elkezdhetik a gyerekek, az egyetlen feltétel a biztos úszás tudás. -mondta az edző.Fő célja, hogy megszeretesse a gyerekekkel a sportot és elsajátítsák a vízilabda játék alapjait. Az eredmény centrikussága klubnál nem meghatározó. Az alázat, kitartás, küzdés más felnőttekké teszi a gyermekeket, amit mind a sport során kiskorukban sajátítanak el a fiatal sportolók. A vírusra való tekintettel az edzések nem maradnak el, de továbbra is, aki rosszul érzi magát, javasolják, hogy maradjon otthon 10 napig.

Az edzővel készült beszélgetésünket Sportkorzó című magazinunkban nézhetik meg az alábbi linken: https://www.szentendre.media.hu/videok/sportkorzo/sportkorzo-eged-daniel-tv-szentendre-2020-11-03

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok