loader
Polgármesteri tanácsadók

Polgármesteri tanácsadók

Dr. Deák Ferenc és Péterffy Gábor segíti a polgármester munkáját tanácsadóként. Új szervezeti struktúrát alakított ki az új vezetés a Polgármesteri Hivatalban. A város weboldalán ezzel kapcsolatban jelent meg egy tájékoztató, amiből megismerhető a polgármesteri tanácsadók rövid önéletrajza.  

"dr. Deák Ferenc:
Jogász, pályafutását szülővárosában, Szentesen kezdte a polgármesteri hivatal gyámhivatalában. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán megszerzett diploma után közel húsz éve a közigazgatásban dolgozik. Szakterületei az alkotmányjog, a jogalkotási szabályozási kérdések, az önkormányzati jogok, a pénzügyi fogyasztóvédelem, valamint az adatvédelem. Egyetemi oktatói és vizsgáztatói tapasztalattal is rendelkezik. Felesége szintén jogász, a négygyermekes család 2002 óta él Budakalászon.

E-mail elérhetősége: deak.ferenc@budakalasz.hu

Péterffy Gábor:
A 2011 Egyesület egyik alapítója, ötgyermekes édesapa. Részt vett a 2011 Egyesület választási programjának kidolgozásában és a kampány lebonyolításában. Szakmai pályáját a Malév lapjánál újságíró gyakornokként kezdte, majd a kilencvenes évek elején egy frankfurti kommunikációs ügynökségnél dolgozott. Hazatérve hazai nagyvállalatok (Malév, Budapest Airport, Fővárosi Vízművek) kommunikációs vezetője és szóvivője volt. 2010-től a Magyar Posta média- és közkapcsolatait irányította, majd filatéliai igazgató volt. 2014 novemberétől a MARK Zrt., 2017-től a Budapesti Értéktőzsde oktatási intézetének kommunikációs vezetője. Feleségével és három kiskorú gyermekükkel ötödik éve élnek Budakalászon.

E-mail elérhetősége: peterffy.gabor@budakalasz.hu"

Forrás: budakalasz.hu

 Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok