loader
Megtalálták az eltűnt férfit Gödön

Megtalálták az eltűnt férfit Gödön

Gödre riasztották péntek éjszaka a szentendrei székhelyű kutató-mentőket egy eltűnt férfi miatt. Egy külföldi székhelyű, műszaki cikkeket gyártó cég területén belül veszett nyoma az egyik munkásnak, akit végül egy több méter mély szűk aknából mentettek ki szombaton. Az eltűnéstől 400 méterre, egy nyolcvanszor harminc centiméteres aknába zuhant be a dolgozó.

Hajnal háromig keresték a külföldi állampolgárt, amíg a rendőrök le nem állították a keresést. Ezen a helyen kutyákat nem tudtak bevetni, egyetlen lámpa segítségével kutatták végig a területet.
A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tagjai a szerződésük alapján a megyében egy órán belül a helyszínre érkeznek. Az ügyeleti rendszerük alapján négy ember azonnal riasztható, de van egy második hullám is, akik körülbelül negyven perc alatt tudnak elindulni. Speciális mentőjárművükön mindig a legmodernebb technikát viszik magukkal. A járművön rendelkezésre állnak például a speciális kamerák, mikrofonok, hangszórók, drónok, hőkamerával ellátott repülő kellékek, és a különböző kimentéshez szükséges eszközök.

A gyárban végül nem a mentőegységek találták meg az eltűnt férfit, hanem az üzem dolgozói azután, hogy a hivatalos kutatást felfüggesztették. 

A férfit a váci hivatásos tűzoltók mentették ki a szűk aknából, információink szerint nem szenvedett súlyos sérüléseket. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok