loader
Lezárt akta - közlekedési afférból garázdaság

Lezárt akta - közlekedési afférból garázdaság

A szentendrei rendőrök befejezték annak a 29 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy közlekedési szituációból eredő nézeteltérést szitkozódva, ütéssel és köpéssel zárt le. - írja a police.hu

Egy 53 éves férfi tett bejelentést a rendőrségen 2021. július 23-án délután. Elmondása szerint kocsival közlekedett Szentendre felől Budakalász irányába, amikor megelőzte az előtte haladó gépkocsit. Egy szentendrei körforgalomhoz érve meg kellett állnia, ekkor látta, hogy az előzőleg megelőzött, időközben mögé érő autó sofőrje kiszállt és hangosan, vállalhatatlan jelzőkkel kiabálva elindult felé. A vezető oldali ablakához érve a „Mit képzelsz te, hogy engem megelőzöl? Ki vagy te?” – mondatokkal kezdte számon kérni az 53 éves férfit, közben ököllel rácsapott a gépkocsi ajtajára, ami behorpadt. A kormánynál ülő férfi közölte, hogy rendőr hív, amelyre a „Hívjad!” válasz érkezett egy köpés kíséretében, majd a dühös férfi távozott.

A szentendrei rendőrök 56 perc alatt azonosították, elfogták és előállították a helyszínt elhagyó, 29 éves budakalászi sofőrt. A férfi a kihallgatása során a terhére rótt bűncselekményt részben elismerte, nem tagadta, hogy tenyérrel rácsapott a kocsira, majd beköpött az őt megelőző sofőrre.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 29 éves férfival szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanú miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségének.

Forrás: police.hu

 
 
 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok