loader
Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Pomázon - gyűjtést szerveznek a családnak

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Pomázon - gyűjtést szerveznek a családnak

 

Egy kétszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete égett Pomázon, a Fűzfa utcában, vasárnap. A fővárosi és a szentendrei hivatásos, a pomázi önkormányzati, valamint a szentendrei önkéntes tűzoltók öt vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat Pomázon, a Fűzfa utcában, ahol egy kétszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete égett. - tette közzé a katasztrofavedelem.hu

Több, a környéken élő lakos észlelte a hatalmas füstöt - a közösségi médiában egy a közelben élő személy azt írja:

"... A felső emelet égett le, valószínűleg elektromos tűz volt. Nem terjedt át a tűz, mi lakunk az egyik szomszédban mellettük."

 A tűzesetben érintett károsultak a lakosság segítségét kérik. Longa Franciska közösségi médiában megosztott közleményét változtatás nélkül közöljük:

ADOMÁNY GYŰJTÉS! LEÉGETT A HÁZUNK

Kedves ismerőseim,

Sajnos, október elsején tűz ütött ki a Pomázi otthonunkban, és nagyon sok mindenünk elveszett. Egyelőre nem tudjuk, mennyi ingóságunk maradt. Kilencen éltünk itt, 3 lakásos nagy családihazban az idős nagyszüleinkkel és két kutyussal.

Sosem gondoltuk volna, hogy az utcán állva, tehetetlenül nézzük, ahogy hamuvá lesz az életünk, a családunkkal osztottunk meg ebben a házban

Köszönjük,

Bogár- Longa család

Longa Tibor, Longa Andrea, Longa Lili , Bogár Péter

Már a poszt megosztásával is sokat segíthettek! Köszönjük hogy számíthatunk rátok!

További segítségért vagy információért itt lehet követni:

Longa Lili

KÖZLEMÉNYBE ADOMÁNY!

10403057-86768966-89511000

HU83 1040 3057 8676 8966 8951 1000

Nyári Darinka, a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója, valamint férje, Kiss Ernő Zsolt színművész is minden szálat megmozgat, hogy a károsultak segítségére siessen. A Művelődési Házban egy jótékonysági előadás megszervezésével szeretnének adományt gyűjteni a bajbajutott családnak - a felhívást egy videóüzenetben közölte Nyári Darinka. A jótékonysági előadás létrehozásához várják a közreműködők jelentkezését. 

 

Forrás:

www.katasztrofavedelem.hu

www.facebook.com

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok