loader
Cserbenhagyásos baleset

Cserbenhagyásos baleset

Elhajtott és letakarta ponyvával a sérült járművet az a 19 éves férfi, akit cserbenhagyás miatt kerestek a szentendrei rendőrök. 

Egy szigetmonostori közlekedési balesetről kaptak jelzést a rendőrök július 11-én hajnalban. Két, egymással szemben haladó autó ütközött össze az egyirányú Parti úton, senki nem sérült meg. Az okozó jármű sofőrje megállás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ismeretlen színű, forgalmi rendszámú kocsinak csak a típusát tudták, de ez is elég volt ahhoz, hogy 24 órán belül vezetőjét már a rendőrségen kikérdezzék.

A 19 éves, alkalmi munkákból élő, helyi férfi elismerte felelősségét. Elmondta, a nagymamája nevén lévő Audi A4-t ő használja, egyik barátjától tartott hazafelé, amikor a baleset történt. Látta a másik autót, fékezett, elrántotta a kormányt, de állítása szerint nem észlelte, hogy ütköztek volna. Hazatérve látta, a friss rongálódásokat a járművön, amiket édesanyja elől szerette volna eltitkolni. Letakarta az utcán álló járművet.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Forrás:police.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok