loader
16 éves rablót fogtak el a szentendrei rendőrök

16 éves rablót fogtak el a szentendrei rendőrök

Fiatalkorú rablót fogtak el szentendrei rendőrök. Hasonló korú, alvó áldozatától mobilját elvette, majd veréssel fenyegetőzött.  Azóta a fiút letartóztatták – olvasható a police.hu-n.

A HÉV szerelvényről leszállva, Szentendrén vette észre 2024. március 26-án kora délután egy fiatal fiú, hogy telefonja utazás közben eltűnt. Egy fiatalember lépett hozzá, meglengette előtte a keresett készüléket, majd közölte, hogy nem adja vissza. A sértett utána ment, többször kérte vissza közel 60 ezret érő mobilját, ám azokra nemleges válasz, pofon, rúgások, fenyegetések érkeztek. Utolsó, nyomatékos, „szétcsapást”, alapos verést és a mentőket emlegető kijelentése ijesztette el végleg az áldozatot.

Kollégáink néhány óra alatt annyi adatot gyűjtöttek az akkor még ismeretlen támadóról, hogy elfogatóparancsot tudtak ellene kiadni, ám nem ez alapján, hanem kollégáink szünetmentes talpalása vezetett eredményre. A buszmegállónál látta meg járőrünk a kapucnis, idegesen toporgó fiatalt, elfogta, előállította. A telefont nem találták meg nála, azon időközben túladott.

A nevelési intézményéből többször megszökött fiatalt azóta a bíróság letartóztatta, rablás bűntettével gyanúsították meg, a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

Forrás: police.hu

16 éves rablót fogtak el a szentendrei rendőrök

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok