loader
Tüdőszűrés lesz augusztusban Budakalászon

Tüdőszűrés lesz augusztusban Budakalászon

Lakossági tüdőszűrés lesz Budakalászon, a Faluházban 2022. augusztus 11-én, 12-én és 15-18-ig. Reggel 8 órától 16 óráig várják a lakosokat.

A tüdőszűrés 14-18 éves kor között ingyenes. Orvosi beutaló, illetve szülői beleegyező nyilatkozat szükséges (formanyomtatványt az Egészségházban kérhetünk). Lelet kérése esetén felcímzett, felbélyegzett válaszborítékkal készüljünk.

A tüdőszűrés 18-40 éves kor között 1700 Ft. Lelet kérése esetén felcímzett, felbélyegzett válaszborítékot vigyünk magunkkal. Ha a szűrést a munkaadó utólag kifizeti a dolgozónak, abban az esetben lehetőség van számlát kérni, ami a lelettel együtt érkezik a felcímzett, felbélyegzett válaszborítékban.

-40 év felett a tüdőszűrés évente egy alkalommal ingyenes, amennyiben nem kérünk leletet. Lelet kérés esetén 1700.-Ft, csekk befizetésre, valamint felcímzett, felbélyegzett válaszborítékra lesz szükségünk.

A lelet kiadása kb. 5 hetet vesz igénybe!

Kérjük, a vizsgálatra hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TAJ-kártyáját illetve, ha van előző évi tüdőszűrő igazolása, akkor azt is!

A vizsgálaton a szájmaszk használata kötelező!

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok