loader
Nyári nyitvatratás a V8-ban!

Nyári nyitvatratás a V8-ban!

Aquapalace V8 Uszoda és Szabadidőközpont tájékoztatót tett közzé a nyári a nyitvatartásáról, a wellnes részleg időbeosztásáról, programjairól, a kedvezményekről és akciókról. 

Iskolai szünet alatti nyitvatartás: 8–19 óráig
Az iskolai szünet idején, június 12. és augusztus 29. közötti időszakban, reggel nyolc órától este hétig van lehetőség szabadidős úszásra, nyári táborok fogadására, sportolói edzésekre, úszásoktatásra. A kora reggeli és késő esti úszóktól elnézést kér a V8 vezetése és szeptembertől újra a megszokott időben várjuk őket.  Az uszoda a szabadidős és sportolói úszás igényeire lett kialakítva, ezért nem felel meg a strand elvárásainak. 

Júniusi 12-től július 11-ig kedvezmény a szentendreieknek
Szentendre város lakosai június 12. (szombat) és július 11. (vasárnap) közötti időszakban hétköznapokon a nyugdíjas és diákkedvezménnyel azonos áron látogathatják az uszodát, lakcímkártya, diákigazolvány, nyugdíjas igazolás és védettségi igazolvány bemutatásával.

Wellness részleg
Szombat és vasárnap a 16 év alatti gyermekes családok 10.00-16.00 óráig használhatják a honlapon és pénztárnál közzétett árakon a wellness részleget.
Wellness élmény: a pihenést, a rekreációt kereső vendégeink részére a hétköznapokon délután kettőtől este hétig (kedden és pénteken fél hatig), hétvégén négy órától este hétig biztosított. A délelőtti időszakban speciális gyermekfoglalkozások vannak.
Wellness programok: kedden, pénteken és szombaton. A wellness részleg öt órakor átáll a szauna és esti fürdőzés programokra hat órától kilenc, illetve huszonhárom óráig, ezek a programok egyedi jegyekkel látogathatók, időpontot egyeztetni a szaunamester facebook oldalon található elérhetőségeken.

Akciós árak
A nyugdíjas hétköznapi uszoda-wellness belépő nem lesz elérhető, mert a wellness 14 órakor nyit. Helyette van kedvezményes uszodabelépő csak a nyári időszakra a nyugdíjasoknak 8-14 óráig 1.000 Ft.
A nyári időszakban a wellness részlegben 16-19 óráig 1.200 Ft kedvezményes wellness zárójegy kapható hétfő, szerda és csütörtöki napokon.  Rendszeresen lesznek adott időszakokra közzétett akciós árak Szentendre Város programjaihoz kapcsolódóan.

Bérletek
A korábban kiadott bérletek, belépők, szekrényhasználatok és egyéb kártyák a járványra való tekintettel használhatók 2021. 09. 30-ig. A V8 vezetése a gazdasági és jogi kockázatok miatt csak rövid távú, tíz alkalomra szóló, harmincnapos uszodabérletet forgalmaz októbertől.

Jegyárak és az önkormányzati támogatásA jegyárakkal kapcsolatban az uszodavezetés célja, hogy egyszerűsítse és átláthatóvá tegye a rendszert. A jegyárak 2021 évben és a korábbi években sem változtak. 2022 januárban várható áremelés, az inflációs mértéket három százalékponttal meghaladó mértékben. Az alacsony keresletű jegyek lekerülnek az árlistáról.
Közös teherviselés és szolidaritás nem a belépők olcsóságát jelenti, hanem azt, hogy aki használja az uszodát, megfelelő mértékben járuljon hozzá a költségekhez. Jelenleg a járvány idején minden egyes lakossági uszoda és wellness belépő árát azonos értékben támogatja az Önkormányzat, ez minden jegyre ötven százalék kedvezményt jelent.  A befizetett adókból Szentendre Város biztosítja, a lakosság közérzetének javítására, a gyermekek úszásoktatására és a sportolók támogatására az éves üzemeltetési támogatást.Szentendre, 2021. május 26. Tette közzé a városi weboldal, Dr. Juhász László ügyvezetőtől szármaszó információkat.

Forrás: szentendre.hu

Kéép forrása: v8.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok