loader
Nyári szünetre megy az Offline

Nyári szünetre megy az Offline

Az Offline-sorozat záró rendezvényét a hétvégén tartották. Az utolsó alkalom az extrém sport jegyében telt, freestyle kerékpár és drift bemutató várta az érdeklődőket. A nagysikerű program szeptembertől folytatódik.

 A Szentendrei Baptista Gyülekezet és a Kőhegy Közhasznú Alapítvány kezdeményezésére új keretek között folytatódott az idén a már több éves múltra visszatekintő Offline programsorozat. A rendezvény célkitűzése az volt, hogy megmutassák a fiataloknak, nem csak az online világban tölthetik el izgalmasan idejüket. Havonta egy alkalommal, változatos programokkal bizonyították ezt be mindenkinek.

A tavaszi félév igencsak eseménydúsra sikerült, már az első alkalommal Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere énekelt együtt a fiatalokkal, de a Showder Klub népszerű humoristája, Kőhalmi Zoltán is részt vett a rendezvényen.

 Záró programként egy extrém kerti partit álmodtak meg a szervezők. A rendezvénynek ismételten a VSZ Zrt. felújított épülete adott otthont. A parkolóban az extrém sportbemutatókat követhették a résztvevők, az előtérben csocsózhattak, illetve kávékülönlegességeket kóstolhattak, míg a kertben faszénen grillezett húspogácsák illata terjengett.

Az Offline most nyári szünetét tölti, de a szervező Szentendrei Baptista Gyülekezet nyelvi táborában kedvezményes áron tanulhatnak az érdeklődők.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok