loader
Jövő héten nyit az Ínyencház Főzőiskola

Jövő héten nyit az Ínyencház Főzőiskola

A fővárosban egymást érik a különböző főzőtanfolyamok és iskolák, ahol különböző népek konyháival ismerkedhetnek a hobbikukták. Jövő héttől azonban gasztoműhely és alkotóklub érkezik Szentendrére is.

A főzőiskola várja azokat, akik tudnak főzni és szeretnek új ízeket kipróbálni, de azokat is akik nem tudnak főzni és szeretnének megtanulni. A tanfolyamok élvezetes, egész estés kikapcsolódást nyújtanak, melyekre egyedül vagy párban is lehet jelentkezni. Azok számára is rengeteg ötlettel szolgálnak a szervezők, akik szeretnének változatosabban, egészségesebben enni, főzni, de nincs ötletük, hogyan tegyék.

Az érdeklődök különböző tanfolyamok közül válogathatnak, lesznek alap főzőtanfolyamok, tematikus estek, egészséges étkezésre épülő kurzusok, baba-mama főzés, desszertkészítő- és gyereknek szóló kurzusok is.

Későbbi terveik között szerepel rendszeres borkóstoló, könyvbemutató, moziklub és egyéb közösségteremtő foglalkozások is. Az első foglalkozás március 11-én, kedd este 18 órától kezdődik. További részletek a www.inyenchaz.hu weblapon elérhetők.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok